19 Mart 2010 Cuma

Toplu resim paylaşmak için

Resim paylaşmak için Imageshack.us kullanacaksanız http://reg.imageshack.us/content.php?page=uploader adresinden Windows msi dosyasını inidirip "wine msiexec /i ImageShackUploader-2.2.0.msi" komutuyla kurup kullanabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Hımm, yazılım açık kaynakmış ama ImageShack hedesi için anahtar almak gerekiyormuş. Bunu da isteyince veriyorlarmış da anlamadığım nokta şurası oldu. Sadece kendim için mi alabiliyorum yoksa kendi yazılımım ya da paketim için de alabiliyor muyum?

    Diyelim ki paket için almama izin veriliyor, bu paketi kaynak halde dağıtamam çünkü anahtarım ifşa olur, ancak ikili halini yayınlayabilirim.

    Bir Windows uygulaması ve ikili bir Debian paketi var, demek ki en azında ikilik bir PiSi paketi yapılabilir, bir bakayım.

    YanıtlaSil
  2. İkinci hımm. Anahtarı aldım ve sordum ikili paketini yapıp dağıtmak yasal mı, mümkün mü diye, bakalım ne cevap verecekler.

    Olmaz derlerse sadece anahtarı silip, paket dosyalarını oyun alanımdan yayınlarım isteyen bilgisayarına çeker ve kendi anahtarını ekleyerek derler.

    Pakette şu an üç küçük düzeltilmesi gereken şey kaldı:
    - Çeviri dosyaları pakete eklenecek.
    - Çalıştırılabilir dosyanın yeri düzeltilecek.
    - Desktop dosyasına Türkçe açıklamalar eklenecek.

    http://img532.yfrog.com/img532/3286/hedes.jpg

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederiz, incelemeniz dileğimizle web sayfalarımız aşağıda bulunmaktadır.

    müjde ar
    SSK Sorgulama
    iran kedisi

    YanıtlaSil